African Cichlids - BG

Българският портал за Африкански Цихлиди

Четвъртък, 16 Август 2018г.
Home > Дневник > Новият брой на DIVING BG е на пазара
Warning: Parameter 3 to plgContentDYBanners::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home/afrchild/public_html/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Събота, 06 Февруари 2010 18:19

Новият брой на DIVING BG е на пазара

Написана от AfricanCichlids-BG Team
Оценете тази статия
(16 гласа)

Скъпи приятели, ето че новият брой на списание DIVING BG е вече готов и е на пазара. В него можете да намерите специализирана информация за водолазно оборудване, различните видове гмуркане, предпочитани дестинации и други, но също и любопитни статии за по-широк кръг читатели, като например страхотния материал за Егейско море, подробности за подводния риболов, ексклузивно интервю с Владо Карамазов, вкусни морски рецепти и... Какво още, разберете от новия брой!

 

www.divingbg.com

 

 

 

Редакционно:

 

"...И ако се питаш какво ни дава незабравимият цвят на морето, "солената вода по вените ни", каква сила черпим от чувството да бъдем сами със себе си на няколко метра под водата, но не самотни, с какво се будим и заспиваме всеки ден... Част от отговорите се крият в тези 148 страници, които нарекохме Diving BG и които отразяват волята ни да създаваме изключителните си спомени и да ги споделяме с Теб.

И помни, че слънцето е там, където го повикаш...дори и на 30 м под водата."


Calypso

Последна промяна на Събота, 06 Февруари 2010 18:35
Login to post comments

Анкета

Планирате ли нов аквариум преди края на кризата?
 

Новият брой!

Diving BG вече на пазара!
Банер