African Cichlids - BG

Българският портал за Африкански Цихлиди

Четвъртък, 16 Август 2018г.
Home > Условия за ползване
Warning: Parameter 3 to plgContentDYBanners::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home/afrchild/public_html/libraries/joomla/event/event.php on line 67

Условия за ползване

Добре дошли в сайта African Cichlids - BG! Моля прочетете и вземете под внимание Условията на ползване на сайта!

 

1. С присъствието ви на www.AfricanCichlids-BG.com приемаме, че автоматично се съгласявате с условията на ползване, описани на тази страница.

2. Публикувайки информация, снимки и друго съдържание на сайта и форума African Cichlids - BG, вие гарантирате, че с тях не нарушавате авторските права на трети лица.

3. Информация, снимки и друго съдържание, което сте публикували на African Cichlids - BG може да се ползва от администраторите за целите на сайта без допълнително допитване до автора. 

4. Всички изображения и информация на African Cichlids - BG са собственост на сайта или с права, предоставени от собствениците им. Трети лица нямат право да ги ползват извън сайта без изричното разрешение на администраторите и без упоменаване на източника.

5. Регистрацията ви на сайта е опционална и личната информация, въведена при попълването й, няма да бъде предоставяна не трети лица от администраторите. 

 

Анкета

Планирате ли нов аквариум преди края на кризата?
 

Най-четени

Новият брой!

Diving BG вече на пазара!
Банер